Här kan du få svar på våra vanligaste frågor som kommer till oss. Läs gärna igenom dessa frågor och svar för att se om du kan få svar på dina frågor här.


Vi tittar igenom ert innehåll och om allt ser ut att stämma så publicerar vi er sida inom 24 timmar från att ni laddat upp eller ändrat er sida.

Logga in med de uppgifter du angivit vid registreringen, sedan kommer du till en sida där du kan ändra alla dina uppgifter. Efter att du gjort ändringar granskar vi era uppgifter och inom 24 timmar så publicerar vi allt.

Klicka på länken "Registrera" högst upp på sidan. Därefter följer du anvisningarna.

Logga in på samma sätt som du skulle redigera innehållet på din sida och välj därifrån att ta bort er från vår sökmotor.

Nej, att lägga upp sitt företag hos oss är helt gratis. Däremot kan du köpa annonsplats eller finnas med under sponsrade länkar. Läs mer om det här!

Kontakta oss via vårt kontaktformulär och beskriv vad som är felaktigt så kontrollerar vi saken och åtgärdar det.

När du har registrerat ditt företag hos oss skickas det automatiskt ut ett bekräftelsemail till dig. Där finns en länk du ska klicka på för att aktivera ditt konto. Detta gör vi för att verifiera att vi fått rätt e-post adress. Om du inte har fått något mail inom 5 minuter bör du kontrollera din skräppost. Finns det inget mail där så kontakta oss via vårt formulär på kontaktsidan så löser vi det därifrån.

Alla som bedriver en Thaimassage, Thairestaurang, Thaiaffär eller Thaiboxningsklubb i Stockholm.